Bliv klimalandsby 🌱 RENT LIV-prisen uddeles snart 🏆 og årets historie med rod i Nordfjends 🍀
     
 
Vindmøller med tekst: Danmarks grønneste kommune... ... vi kalder det RENT LIV

Bliv klimalandsby 🌱 RENT LIV-prisen uddeles snart 🏆 og årets historie med rod i Nordfjends 🍀

I denne måneds RENT LIV-nyhedsbrev kan du læse med om Klimalandsbyer. Vi søger nemlig to lokalsamfind, der ønsker at tage aktiv del i klimaindsatsen. Derudover varmer vi op til Skive Business Awards, hvor RENT LIV-prisen i næste uge bliver uddelt. Og sidst men ikke mindst, kigger vi tilbage på Året der gik i 2023, hvor årets vinderhistorie blev projektet 'Bæredygtige Nordfjends 2040'. 
 
God læselyst 🤓
 

Bliv Klimalandsby og modtag en million kroner til fælles grønne initiativer

Brænder du og dine naboer for klimaet og den grønne omstilling? Vil I være med til at forme fremtidens bæredygtige samfund? Skive Kommune afsætter i samarbejde med Klimaudvalget to millioner kroner til udviklingen af de første to klimalandsbyer, og vi søger nu to lokalsamfund, der ønsker at tage aktiv del i klimaindsatsen. Kom med til informationsmøde i morgen, d. 16. januar, på Skive Bibliotek - eller få besøg lokalt, hvor vi fortæller mere om projektet.  
 
Børn sår i plantekasser
Læs mere
 

Spænding blandt de nominerede: Hvem vinder Årets RENT LIV-pris?

Tre lokale virksomheder er i spil til at modtage årets RENT LIV-pris i forbindelse med Skive Business Awards 2023. Eventet løber af stablen den 25. januar. Og her vil det blive afsløret, hvem af de tre nominerede aktører, der hiver prisen med sig hjem.
Skive Business Awards 2023
Læs mere
 

Vinderen er fundet: Årets RENT LIV historie har rod i Nordfjends

Projektgruppen bag 'Bæredygtige Nordfjends 2040'
Læs mere
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet