Gratis bazar ♻ Bæredygtige Nordfjends🌱 og en grøn innovationsuge med vokseværk
     
 
Vindmøller med tekst: Danmarks grønneste kommune... ... vi kalder det RENT LIV

Gratis bazar ♻ Bæredygtige Nordfjends🌱 og en grøn innovationsuge med vokseværk

 
I foråret stod Skiveegnen sammen om at samle brugt sportstøj- og udstyr ind - og nu er tiden kommet til den store bazar, hvor det gives ud igen kvit og frit. Kom og gør et genbrugsfund, når der d. 15. september er bazar. I Nordfjends tager de sagen i egen hånd, når det kommer til bæredygtighed. 13 landsbyer i Nordfjends vil nemlig samarbejde om at gøre egnen mere bæredygtig.
Det er også snart tid til det store event Green Innovation Week, som igen i år har vokseværk. Og så har FN-organisationen UNIDO netop offentliggjort en ny rapport om grønne brint-klynger, hvor GreenLab Skive bliver fremhævet som et innovativt forbillede for resten af verden.  
 
God læselyst 🤓
 

I Nordfjends vokser bæredygtigheden nedefra

Vi skal leve mere bæredygtigt – det er der efterhånden ingen, der er i tvivl om, men det kan være svært at handle på det. I Nordfjends sidder de dog ikke og venter på, at nogen kommer og giver dem opskriften. De har taget sagen i egen hånd med projektet 'Bæredygtige Nordfjends 2040'. 
 
 
Projektgruppe - Bæredygtige Nordfjends
Læs mere

FN-rapport: GreenLab Skive viser verden den grønne vej

FN-organisationen UNIDO har netop offentliggjort en ny rapport om grønne brint-klynger, hvor GreenLab Skive bliver fremhævet som et innovativt forbillede for resten af verden. GreenLab Skive har bidraget til rapportens indhold, der beskriver nogle de CO2-reducerende indsatser, der er afgørende for, at vi som globalt samfund kan nå målene i Paris-aftalen.
 
Dronefoto af GreenLab Skive
Læs mere

Gratis bazar: Kom og gør et genbrugsfund kvit og frit

Den store indsamling af sportstøj- og udstyr, der rullede i foråret, kulminerer nu i en stor bazar, hvor alle interesserede kan komme og gøre sig et genbrugsfund. Bazaren bliver afholdt fredag d. 15. september fra kl. 17.30-19.15. Alle interesserede opfordres til at komme forbi bazaren og blive udstyret med et ”nyt” sæt fodboldstøvler eller en ”ny” t-shirt - helt kvit og frit.
 
Tekst på billede: Invitation - Gratis bazar
Læs mere
 

Den grønne innovationsuge med vokseværk

 
Greeninnovation week 2023
Læs mere
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet