Taler du grønt? 🌱 Ellers kan du lære det i Det Grønne Telt på Skivemødet
     
 
Vindmøller med tekst: Danmarks grønneste kommune... ... vi kalder det RENT LIV

Taler du grønt? 🌱

 
 Der bliver grøn fest på Strandtangen, når Skivemødet igen indtager pladsen og inviterer til to dage med spændende samtaler i morgen og lørdag. Hvis du bevæger dig ind i 'Det Grønne Telt' står GreenLab, Elværket Skive og Skive Kommune klar med masser af inspiration til både erhvervsinteresserede, børn og alle andre, der er nysgerrige på den grønne omstilling.
 
Du kan også læse om, hvordan den næste generation bliver klædt på til at passe på vores jord, når de besøger naturvejlederen på Naturcenter Brokholm, og så kan du tage del i en fælles indsats mod smid-ud-kulturen. I uge 21 og 22 bliver der nemlig indsamlet sportstøj- og udstyr, så det kan få en sæson eller to mere - til glæde for både miljøet og pengepungen.  
 
God læselyst 🤓
 

Fælles indsats mod smid-ud-kulturen: Sportstøj- og udstyr får nyt liv

Vil du give dit aflagte sportstøj- og udstyr et comeback? Donér det til en stor genbrugsbasar i september, så det bliver brugt i en ekstra sæson eller to – til gavn for både miljøet og pengepungen. Indsamlingen sker i uge 21 og 22 ved sportshaller m.m, rundt i kommunen. 
 
 
sportsudstyr
Læs mere

Børnehavebørn lærer om dyreliv og bæredygtighed

Hvordan klæder vi den næste generation på til at passe på vores jord? Og hvordan giver man samtidig børnene oplevelser, som styrker deres trivsel, læring og udvikling? May Rømsgaard, naturvejleder på Naturcenter Brokholm, har et godt bud.
 
 
Personale fra dagtilbud får inspiration til grønne indsatser
Læs mere

Taler du grønt? Ellers kan du lære det i Det Grønne Telt på Skivemødet

Blæser svaret stadig i vinden? Kan man gøre sin nabo grøn? Og kan man tage C02 til fange? Når Det Grønne Telt slår dørene op d. 12. og 13. maj til Skivemødet, er der inviteret til grøn fest. Greenlab, Skive Kommune og Elværket Skive har samlet masser af inspiration til både erhvervsinteresserede, børn og alle andre, der er nysgerrige på den grønne omstilling.
Dronefoto fra Skivemødet
Læs mere
 

Grøn dagsorden på Skivemødet

Skivemødet er to dage med samtaler og meningsudvekslinger. Det foregår på Strandtangen i Skive den 12. og 13. maj.
 
Programmet er spækket med spændende og vigtige samtaler - bl.a. om den grønne omstilling. Oplev f.eks:
 
🎙 'FREMTIDENS ENERGILØSNINGER'  - Troels Mylenberg taler med Bertel Maigaard fra Biocirc Biogas, Christopher Donald Sorensen fra Greenlab, Steffen Damsgaard fra Landdistrikternes Fællesråd, Søren Hermansen fra Energiakademiet og Anne Paulin, MF, medlem af Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget. Den 12. maj, kl. 14.15-15.00. 
 
🎙 'BORGMESTERDEBAT-  Klaus Knudsen Pedersen taler med Dorte West fra Herning, Peder Christian Kirkegaard fra Skive, Per Bach Laursen fra Vesthimmerland, Mads Jakobsen fra Struer, Hans Ejner Bertelsen fra Nykøbing Mors og Niels Jørgen Pedersen fra Thisted. Den 12. maj, kl. 15.15-16.15. 
 
🏭 'DET GRØNNE TELT - Den 12. maj' - Fredag kan du bl.a. møde GreenLab og virksomhederne i den grønne industripark. Her kan du blive helt skarp på teknologier som Power-to-X, plastic-to-liquid, pyrolyse, biokul, søstjerneproteinpulver, sol- og vindenergi og meget mere.
 
🏭 'DET GRØNNE TELT - Den 13. maj' - Om lørdagen inviterer vi hele familien til at gå på opdagelse i teltet. Her kan både voksne og børn få et indblik i hvordan klimaet påvirker vores natur, blive inspireret til hvad du og din familie selv kan gøre og få idéer til hvilke klimahandlinger jeres lokalområde kan sætte i gang.
 
Skivemødet logo
Se hele det spændende PROGRAM TIL SKIVEMØDET
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet