Royalt besøg, nordiske studerende, der finder løsninger på grønne udfordringer og Klimadag for lokale borgere
     
 

Masser af RENT LIV

Royalt besøg, nordiske studerende, der finder løsninger på grønne udfordringer og Klimadag for lokale borgere. Der har været masser af RENT LIV-aktiviteter på Skiveegnen denne måned. Læs med her :) 
 

En gamechanger for landbruget

CO2 kan ved hjælp af ny teknologi blive til klimavenlig gas og gødning på markerne – og gøre landbruget langt mere grønt. Energivirksomheden Stiesdal har åbnet det første testcenter til formålet i GreenLab Skive og Hans Kongelige Højhed Kronprinsen deltog i indvielsen d. 14. marts. 
H.K.H Kronprins Frederik til indvielse af Stiesdal
Læs mere

RENT LIV med nordisk deltagelse

Alle virksomheder har behov for mere grøn omstilling. Studerende inden for innovative fag har den nyeste viden. Så hvorfor ikke bygge bro mellem teori og virkelighed? Studerende fra Norge og Sverige har i midten af marts været på besøg på Skiveegnen – blandt andet på Skive College og Elværket. 
Læs mere

Borgerne viser stort engagement i den grønne dagsorden

Omkring 100 mennesker deltog i Klimadagen, der satte fokus på borgernes bidrag til den grønne omstilling – og valgte de første ikke-politiske medlemmer af kommunens nye klimaudvalg.
Klimadag i Skive Kommune i marts 2022
Læs mere

Hvad skal vi skrive om næste gang?

Mange af jer har hørt om RENT LIV. En omdømme-analyse, som Skive Kommune sidste år fik udarbejdet i samarbejde med analyseinstituttet Silverbullet viste, at 62% af kommunens borgere vurderer, at RENT LIV stemmer meget godt overens med deres opfattelse af Skiveegnen.
 
Det er vi meget glade for. Men vi vil gerne have endnu flere med. For der er hele tiden rigtig mange gode fortællinger om RENT LIV.
 
Så har du et forslag til, hvad vi skal skrive om næste gang? Tip os gerne på rentliv@skivekommune.dk
Tip os om en RENT LIV historie
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet