Læs om RENT LIV-prisen, nyt universitetssamarbejde og kælkebakke i Skive!
     
 

Masser af RENT LIV

 
RENT LIV findes mange steder på Skiveegnen. Også de steder, hvor de færreste forventer det. Hvem havde for eksempel troet, at der kunne komme en grøn forretningsmodel ud af at genanvende reservedele fra gamle biler? Og så har Ungdomsskolen Skive et stærkt, grønt sommerferieprogram i støbeskeen, de kalder RENT SommerLIV. Glæd dig. Også til det, der kommer ud af furboernes idéer til et bedre og grønnere Fur. 

Rigtig god læselyst :) 
 

RENT SommerLIV for unge og familier på Skiveegnen

Ungdomsskolen Skive har fået 300.000 fra RENT LIV-puljen til projektet 'RENT SommerLIV' i Skive Kommune, hvor de vil arrangere en masser af grønne aktiviteter for unge og deres familier i sommerferien.
Læs mere

Tilbage til fremtiden - på Fur

For anden gang slog Fremtidsbutikken på Fur dørene op i torsdags. Her kan furboerne komme med gode idéer til udviklingen af den kommende helhedsplan for øen. Det har vakt stor interesse.
Læs mere

Fra brand til turbo på grøn udvikling

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget: En stor brand førte til, at Salling Autogenbrug måtte lægge nye planer. Det har sat fart på virksomhedens grønne omstilling.
Læs mere

Hvad skal vi skrive om næste gang?

Mange af jer har hørt om RENT LIV. En omdømme-analyse, som Skive Kommune sidste år fik udarbejdet i samarbejde med analyseinstituttet Silverbullet viste, at 62% af kommunens borgere vurderer, at RENT LIV stemmer meget godt overens med deres opfattelse af Skiveegnen.
 
Det er vi meget glade for. Men vi vil gerne have endnu flere med. For der er hele tiden rigtig mange gode fortællinger om RENT LIV.
 
Så har du et forslag til, hvad vi skal skrive om næste gang? Tip os gerne på rentliv@skivekommune.dk
Tip os om en RENT LIV historie
 
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet